Почетна За нас Партнери Контакт
Младински
Културен
Центар - Битола
 
 
   
facebook
myspace
 
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР ГРАЃАНСКО ОПШЕСТВО КУЛТУРНА АГЕНДА БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД НФО
К А М П О В И
Волонтерски кампови 2014

Волонтерските работни кампови се единствен облик на волонтерска работа која нуди позитивни и практични начини на собирање на млади луѓе од различни земји и различни култури, при што заедно живеат и работаат на одредени проекти кои придонесуваат за развој на локалните заедници каде се одржуваат камповите.

Видовите на кампови се многу, ...

Н О В О С Т
Битола отворен град 2014

Интернационалниот младински арт фестивал „Битола отворен град“ ќе се одржи од 25-28 јуни 2014 година. Главниот настан ќе биде во сабота 28 јуни на Широк сокак во Битола.

Ги најавуваме Conquering Lion како пр...

Н О В О С Т
Меѓународен ден на џезот 2014


Младински културен центар - Битола е дел од глобалната акција за прослава на Меѓународниот ден на џезот

Оваа година официјалниот УНЕСКО младински клуб на  МКЦ – Битола по втор пат се вклучува во оваа...

Н О В О С Т
Тринаесет политички партии се потпишаа на Декларација за соработка со младите

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ:

Тринаесет политички партии се потпишаа на Декларација за соработка со младите.

На 23 април 2014 (четврток), во просториите на МКЦ Клуб-ресторан, тринаесет политички партии во пресрет на па...