Почетна За нас Партнери Контакт
Младински
Културен
Центар - Битола
 
 
   
facebook
myspace
 
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР ГРАЃАНСКО ОПШЕСТВО КУЛТУРНА АГЕНДА БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД НФО
К А М П О В И
Волонтерски кампови

Волонтерските работни кампови се единствен облик на волонтерска работа која нуди позитивни и практични начини на собирање на млади луѓе од различни земји и различни култури, при што заедно живеат и работаат на одредени проекти кои придонесуваат за развој на локалните заедници каде се одржуваат камповите.

Видовите на кампови се многу, ...

Н О В О С Т
Започна со примена проектот Пристап до правда во Македонија

Фондацијата отворено општество-Македонија (ФООМ), со финансиска поддршка од Европската Унија, започна со реализација на проектот Пристап до правда во Мaкедонија. Партнерски организации на проектот се Македонско здружение на мла...

БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД
ЗАПОЧНУВА ФЕСТИВАЛОТ БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД 2013
Битола отворен град 2012
Битола отворен град 2012 - концерт
Отворен повик „Битола отворен град 2012“
Со Дубиоза Колектив и С.А.Р.С 10 години „Битола отворен град“
Програма „Битола отворен град 2011“
Ексклузивно!!! Концерт на Dubioza Kolektiv на Битола отворен град 2011
S.A.R.S на „Битола отворен град 2011“
2011 Битола отворен град - Повик за учество
2010 Најново издание на Битола отворен град 21-25 август

[ 1 ] 2 следна