Почетна За нас Партнери Контакт
Младински
Културен
Центар - Битола
 
 
   
facebook
myspace
 
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР ГРАЃАНСКО ОПШЕСТВО КУЛТУРНА АГЕНДА БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД НФО
К А М П О В И
Волонтерски кампови

Волонтерските работни кампови се единствен облик на волонтерска работа која нуди позитивни и практични начини на собирање на млади луѓе од различни земји и различни култури, при што заедно живеат и работаат на одредени проекти кои придонесуваат за развој на локалните заедници каде се одржуваат камповите.

Видовите на кампови се многу, ...

Н О В О С Т
Започна со примена проектот Пристап до правда во Македонија

Фондацијата отворено општество-Македонија (ФООМ), со финансиска поддршка од Европската Унија, започна со реализација на проектот Пристап до правда во Мaкедонија. Партнерски организации на проектот се Македонско здружение на мла...

ГРАЃАНСКО ОПШЕСТВО
Започна со примена проектот Пристап до правда во Македонија
Писмо до министерот за правда
Инклузија на етничките заедници на локално ниво
Јавна дебата „Твојот избор да биде личност“
Отворена дебата „Волонтерството – капитал кој вреди“
Mладинска независност
Бесплатна правна помош
МКЦ-Битола регионална канцеларија на ГА МОСТ
Платформа за Студентски Плурализам
ЗБОРНО МЕСТО ВО БИТОЛА - ГЕМ

[ 1 ] 2 следна