Почетна За нас Партнери Контакт
Младински
Културен
Центар - Битола
 
 
   
facebook
myspace
 
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР ГРАЃАНСКО ОПШЕСТВО КУЛТУРНА АГЕНДА БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД НФО
К А М П О В И
Волонтерски кампови 2014

Волонтерските работни кампови се единствен облик на волонтерска работа која нуди позитивни и практични начини на собирање на млади луѓе од различни земји и различни култури, при што заедно живеат и работаат на одредени проекти кои придонесуваат за развој на локалните заедници каде се одржуваат камповите.

Видовите на кампови се многу, ...

Н О В О С Т
СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ:

Дури 671 социјално загрозени граѓани побараа бесплатна п...

К О Н Т А К Т
Име:
Презиме:
Е-маил:
   
Наслов:
Порака:
 
Адреса на канцеларијата

Младински Културен центар - Битола
Цар Самоил 29
7000 Битола
Македонија

Телефон: ++389 (0)47 233 020

Факс: ++389 (0)47 203 925

Работни денови:
од Понеделник до Петок

Работни сати:
09:00-16:00

Е-маил:
mkcbt@t-home.mk
info@mkcbt.org.mk

Web:
www.mkcbt.org.mk