Почетна За нас Партнери Контакт
Младински
Културен
Центар - Битола
 
 
   
facebook
myspace
 
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР ГРАЃАНСКО ОПШЕСТВО КУЛТУРНА АГЕНДА БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД НФО
К А М П О В И
Волонтерски кампови

Волонтерските работни кампови се единствен облик на волонтерска работа која нуди позитивни и практични начини на собирање на млади луѓе од различни земји и различни култури, при што заедно живеат и работаат на одредени проекти кои придонесуваат за развој на локалните заедници каде се одржуваат камповите.

Видовите на кампови се многу, ...

Н О В О С Т
Започна со примена проектот Пристап до правда во Македонија

Фондацијата отворено општество-Македонија (ФООМ), со финансиска поддршка од Европската Унија, започна со реализација на проектот Пристап до правда во Мaкедонија. Партнерски организации на проектот се Македонско здружение на мла...

КУЛТУРНА АГЕНДА
Концерт на Fighting Windmills
Концерт на TV Rage & Kiosk
Изложба поп арт
Меѓународен ден на џезот 30 април 2013
Концертна промоција на албумот на Молокаи
Зад сцената - изложба на слики на Бојана Грујовска
Recycled fashion – модна ревија - Катарина Расиќ - Србија
Circo all’ arrembaggio – уличен аниматор Adoliere - Италија
4 faces_cubi fotografici – многу поинаква работилница и изложба на фотографија – Alessandra Spano - Италија
Уметнички прикази на Летната сцена на МКЦ - Битола

[ 1 ] 2 3 4 5 6 следна